Optimale bescherming met dit Lenovo Tab M9 hoesje 9 inch

✱ Licht in gewicht en een luxe uitstraling
✱ In verschillende standen te gebruiken
✱ Hoes uitsluitend gemaakt voor de Lenovo Tab M9 (TB - 310FU)

Deze elegante rosé gouden Lenovo Tab M9 hoes tri-fold bookcase is uitsluitend geschikt voor de Lenovo Tab M9 (TB - 310FU) Met behulp van de sterke magneten in dit Lenovo Tab M9 hoesje kan je dit Lenovo Tab M9 bookcase hoesje ook als standaard gebruiken. Hierdoor kun je comfortabel je favoriete series en films kijken. Door de extra verstevigde hoeken is je Lenovo Tab M9 ook extra goed beschermd tegen krassen en valschade. De magneetsluiting zorgt ervoor dat het Lenovo Tab M9 hoesje naadloos op jouw tablet aansluit.

Let op! Deze hoes heeft uitsparingen die speciaal gemaakt zijn voor de Lenovo Tab M9 (TB - 310FU). Bekijk verderop in de tekst of deze Lenovo Tab M9 hoes geschikt is voor jouw tablet. Door de speciale uitsparingen blijven de knoppen eenvoudig te bedienen en blijft het vertrouwde gebruiksgemak van je tablet.

Hoogwaardige kwaliteit
De Lenovo Tab M9 cover is gemaakt van kunstleer. Dit Lenovo Tab M9 hoesje zorgt ervoor dat je tablet volledig beschermd is. De binnenzijde van de Lenovo Tab M9 hoes is afgewerkt met microvezel voor een optimale bescherming tegen krassen. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als het Lenovo Tab M9 hoesje gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de book case cover geopend wordt. Door het lichte gewicht en het slanke design kan je dit Lenovo Tab M9 hoesje eenvoudig mee nemen in je tas. Kortom, niet alleen een multifunctionele hoes maar ook eentje waarmee je gezien wilt worden!

Voordelen van deze Lenovo Tab M9 hoes 9 inch:

✱ Zeer goede bescherming voor je Lenovo Tab M9
✱ In verschillende standen te gebruiken
✱ Sterke magneten in deze Lenovo Tab M9 hoes
✱ Hoeken zijn extra beschermd met dit Lenovo Tab M9 hoesje
✱ Luxe uitstraling en optimale pasvorm

Kenmerken:
• Licht in gewicht en makkelijk mee te nemen
• Microvezel bescherming aan de binnenkant
• Meerdere schermstanden bij deze Lenovo Tab M9 case

Is deze tablethoes geschikt voor mijn tablet?
Om er zeker van te zijn dat deze Lenovo Tab M9 hoes op jouw Lenovo tablet past kan je kijken naar het typenummer. Het typenummer van jouw Lenovo tablet kan je vinden door de volgende stappen:
• Tik op 'instellingen' op het scherm applicaties
• Ga naar 'over dit toestel'
• Ga naar 'typenummer'
Aan de hand van dit typenummer weet u zeker dat deze hoes geschikt is voor uw Lenovo tablet. Deze hoes is uitsluitend geschikt voor de Lenovo Tab M9 (TB - 310FU).

Inhoud pakket:
• 1x Lenovo Tab M9 hoesje bookcase smartcover

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Recente producten

Lenovo Tab M9 Hoesje Book Case - Rose Goud

Lenovo Tab M9 Hoesje Book Case - Rose Goud

€13,95
Lenovo Tab M9 Hoesje Book Case - Rose Goud
€13,95
€13,95