Lenovo

Bij BetaalbareHoesjes.nl kan iedereen wel iets vinden van de juiste tablet case en screenprotector voor zijn Lenovo tablet. Van stijlvolle kunstleren bookcases, met of zonder pennenhouder, kindvriendelijke foam hoesjes, handige toetsenbordhoezen t...

Lees meer

Lenovo Tab M9

Lenovo Tab P11 (2e Gen)

Lenovo Tab P12 Pro

Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen

Lenovo Tab P11 Plus

Lenovo Tab P11

Lenovo Tab M10 FHD Plus 2nd Gen

Lenovo Tab P11 Pro (2nd gen)

Lenovo Tab M10 5G

Lenovo Tab M10 (3rd gen)

Lenovo Tab P12


Lenovo

Bij BetaalbareHoesjes.nl kan iedereen wel iets vinden van de juiste tablet case en screenprotector voor zijn Lenovo tablet. Van stijlvolle kunstleren bookcases, met of zonder pennenhouder, kindvriendelijke foam hoesjes, handige toetsenbordhoezen tot stevige screenprotectors om ook het scherm te beschermen. Blader door onze voorraad en vind de accessoires voor jouw behoeftes!

Onze Lenovo bookcovers zijn de ideale multifunctionele oplossing voor zowel bescherming als comfort. De 360 graden bookcase beschermt zowel de achterkant als het scherm van je tablet en de afdekklep dient als handige standaard voor films kijken, e-books lezen of koken. Met precieze uitsparingen blijft de tablet volledig functioneel. Voor tekenliefhebbers bieden we bovendien hoesjes met een speciale houder voor de Lenovo Pen of een soortgelijke styluspen!

Maak jouw aankoop compleet met een transparante, eenvoudig aan te brengen tablet screenprotector. Al onze Lenovo screenprotectors zijn vervaardigd uit 9H gehard glas, waardoor ze bestand zijn tegen krassen, vuil en vingerafdrukken. Ze bieden uitstekende bescherming voor jouw Lenovo tablet bij vallen of stoten. Daarnaast zijn ze compatibel met hoesjes, zodat je ze samen met een hoesje kunt gebruiken zonder hinder.

Ontdek onze uitgebreide collectie tablet hoesjes en screenprotectors voor verschillende Lenovo Tab modellen, waaronder de Lenovo Tab M11, Lenovo Tab M10, Lenovo Tab P11 en Lenovo Tab P12.

Bescherm jouw tablet op de juiste manier!

Bij BetaalbareHoesjes.nl erkennen we dat elke Lenovo tabletgebruiker uniek is, en dat jouw tabletcover jouw individuele stijl moet uitdrukken. Daarom zorgen we voor een uitgebreid assortiment aan Lenovo tabletcovers en tablet screenprotectors die aansluiten bij diverse voorkeuren en levensstijlen. Ontdek de ideale Lenovo accessoires die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Plaats vandaag nog een bestelling voor jouw favoriete Lenovo tablethoes of screenprotector en bied jouw tablet de bescherming die het nodig heeft!