Kobo

Jouw Kobo e-reader gaat overal met je mee. Je digitale boeken lees je in de trein, het café of op het strand. Daardoor krijgt het dus veel te verduren en loopt voortdurend het risico beschadigd te raken. Bij BetaalbareHoesjes.nl bieden wij de pas...

Lees meer

Kobo Libra 2

Kobo Clara 2E

Kobo Sage

Kobo Nia

Kobo Clara HD

Kobo Clara HD (6 inch)

Kobo Libra H2O (7 inch)

Kobo Libra H2O

Kobo Elipsa 2E


Kobo

Jouw Kobo e-reader gaat overal met je mee. Je digitale boeken lees je in de trein, het café of op het strand. Daardoor krijgt het dus veel te verduren en loopt voortdurend het risico beschadigd te raken. Bij BetaalbareHoesjes.nl bieden wij de passende e-reader accessoires aan om jouw Kobo te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Onbezorgd leesplezier

Wil je zorgeloos overal jouw favoriete boeken kunnen lezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze sleepcover hoesjes en screenprotectors bieden wij iedere boekenliefhebber de ultieme bescherming voor hun e-reader. Onze kunstleren bookcases voor Kobo en stevige screenprotectors zorgen samen voor een complete bescherming voor jouw e-reader. Bekijk onze voorraad en vind de accessoires voor jou!

Onze Kobo hoesjes zijn de ideale multifunctionele oplossing voor zowel bescherming als comfort. De 360 graden sleepcover beschermt zowel de achterkant als het scherm van je Kobo e-reader en de hoes dient als handige standaard voor handsfree gebruik. Met precieze uitsparingen blijft de e-reader volledig functioneel. Dankzij de slaap-waakfunctie loopt de batterij minder snel leeg.

Maak jouw aankoop compleet met onze heldere, eenvoudig te installeren Kobo screenprotectors. Alle Kobo screenprotectors zijn gemaakt van 9H gehard glas, waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen krassen, vuil en vingerafdrukken. Ze bieden bescherming voor jouw Kobo e-reader tegen vallen of stoten. Bovendien zijn ze compatibel met onze Kobo sleep covers, zodat je ze moeiteloos samen kunt gebruiken.

Ontdek onze uitgebreide collectie Kobo hoezen en screenprotectors voor verschillende modellen, waaronder de Kobo Libra 2, Kobo Clara HD, Kobo Clara 2E en Kobo Nia!

Bescherm en personaliseer jouw e-reader

Til jouw Kobo e-reader ervaring naar een hoger niveau met de e-reader accessoires van BetaalbareHoesjes.nl. Omdat elke e-readergebruiker uniek is, bieden we een assortiment Kobo hoesjes in verschillende kleuren. Kies welke het beste bij jouw e-reader en jouw persoonlijke stijl past en vergeet niet om de look af te maken met een kristalheldere screenprotector! Dankzij onze Kobo cases en screenprotectors kun je jouw e-reader veilig meenemen op pad en altijd en overal terug duiken in je favoriete boek.