Verzenden & retourneren

Voor 12:00 besteld?

Wanneer u bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 12:00 uur, zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag bij een PostNL ligt om verzonden te worden. PostNL garandeerd vervolgens dat in 95% van de gevallen dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft.
 

Bezorging

Bezorgdagen via PostNL met de Brievenbuspost
 Besteld vóór 17:00u op    Levering in Nederland    Levering in België  
 Maandag  Dinsdag  Donderdag
 Dinsdag  Woensdag  Vrijdag
 Woensdag  Donderdag  Zaterdag
 Donderdag  Vrijdag  Maandag
 Vrijdag  Zaterdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag  Woensdag
 Zondag  Dinsdag  Donderdag

 

Bezorgdagen via PostNL met de Pakketdienst

 Besteld vóór 12:00u op    Levering in Nederland    Levering in België  
 Maandag  Dinsdag  Donderdag
 Dinsdag  Woensdag  Vrijdag
 Woensdag  Donderdag  Zaterdag
 Donderdag  Vrijdag  Maandag
 Vrijdag  Zaterdag  Dinsdag
 Zaterdag  Dinsdag  Woensdag
 Zondag vóór 15:00  Dinsdag  Donderdag


In verband met drukte vóór de feestdagen kan het zijn dat PostNL er langer over doet om uw bestelling te leveren. Bestel daarom op tijd wanneer u er zeker van wilt dat uw bestelling op tijd geleverd wordt.

Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de onbeschadigde originele staat, en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens direct een retourformulier sturen en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouren kan alleen nadat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld per email. Een retour moet zijn voorzien van naam en ordernummer (of factuur).
Frankeer uw retour voldoende, wanneer dit niet voldoende gefrankeerd wordt zal PostNL een boete rekenen welke wij samen met de verzendkosten met uw aankoopbedrag zullen verrekenen 

Retour gegevens:
Betaalbarehoesjes
Haverstraat 78
2153GB Nieuw-vennep
Alle retouren dienen voorzien te zijn van een retourformulier, deze vraagt u op per email ([email protected])

Beschadigde artikelen of verpakkingen, artikelen zonder orginele verpakking, tempered glass artikelen waarbij het beschermfolie eraf is geweest (dit is direct zichtbaar met het blote oog) worden uitgesloten uit het retourrecht


Bedrijfsgegevens:

Naam bedrijf: Trendzone B.V.
Telefoonnummer: 085-0605199 (Op werkdagen van 09:00-17:00)
KvK: 76922847
Btw nummer: NL8608.412.24.B.01
Adres: Haverstraat 78
2153GB Nieuw-Vennep
[email protected]