E-reader hoesjes & screenprotectors

Een boek lezen is natuurlijk één van de beste manier om te ontspannen. Dit kon vroeger alleen met boeken maar sinds 20 jaar zijn e-readers zeer populair geworden. Doordat je al de boeken die je wilt lezen kan op slaan op één apparaat met een p...

Lees meer
Kobo

Kobo

Pocketbook

Tolino


E-reader hoesjes & screenprotectors

Een boek lezen is natuurlijk één van de beste manier om te ontspannen. Dit kon vroeger alleen met boeken maar sinds 20 jaar zijn e-readers zeer populair geworden. Doordat je al de boeken die je wilt lezen kan op slaan op één apparaat met een prettig scherm om ze op te kunnen lezen is natuurlijk ideaal. Omdat de e-reader een stuk kwetsbaarder is dan een boek, moet deze ook worden beschermd tegen krassen en stoten! Met de e-reader hoezen en de e-reader screenprotectors van ons kan je jouw Kobo, Pocketbook of Tolino niet alleen een persoonlijk twist geven, maar ook goed beschermen tegen ongelukken.

Bescherming in diverse stijlen

Een mooie e-reader heeft ook een mooie beschermhoes nodig. Met de hoezen van ons kan je jouw e-readers niet alleen beschermen maar ook een persoonlijke touch geven. BetaalbareHoesjes.nl biedt namelijk verschillende bookcase hoezen voor bijvoorbeeld jouw Kobo Libra of je Kobo Clara. Deze bookcase hoezen komen in allerlei verschillende kleuren waaronder blauw, rosé goud en wit. Verder leuke prints zoals “Do Not Touch’’, ‘’de bloesem’’ van Van Gogh en ‘’Graffiti’’! De hoezen zijn licht van gewicht en dun genoeg om je geen belemmering te geven tijdens het lezen, maar zijn van sterk en shock absorberend materiaal om de klappen op te vangen als de e-reader valt. Daarnaast beschikken de bookcase hoezen over een “wake-up functie”.

Onze e-reader screenprotectors van gehard glas bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen krassen en stoten, maar zijn ook ontworpen om de helderheid en de touch-functionaliteit van je scherm optimaal te behouden. Zo kun je jouw e-reader net zo comfortabel gebruiken als altijd, van het bladeren door boeken tot het aanpassen van instellingen. Voor diegenen die privacy waarderen, bieden onze privacy screenprotectors effectieve bescherming door het scherm vanaf de zijkanten onzichtbaar te maken. Onze anti-blauwlicht protectors zijn ideaal voor fervente lezers die langdurig lezen; ze verminderen oogvermoeidheid door het filteren van blauw licht.

Een screenprotector voor elke lezer

Bij BetaalbareHoesjes.nl erkennen we dat iedere lezer uniek is met verschillende behoeften en voorkeuren voor het beschermen van hun e-reader. Wij bieden daarom een divers aanbod aan screenprotectors en e-reader hoezen die passen bij een verscheidenheid aan stijlen en behoeften. Of je nu in Nederland of België woont, wij staan klaar om samen met jou de perfecte bescherming voor jouw dierbare e-reader te vinden!