Tolino

Jouw Tolino e-reader vergezelt je overal, of je nu in de trein zit, in een café, of aan het strand. Het apparaat wordt flink op de proef gesteld en staat constant bloot aan de kans op schade. Bij BetaalbareHoesjes.nl hebben we de juiste e-reader ...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Betaalbare Hoesjes Tolino Vision 5 Hoesje Book Case - Zwart

Tolino Vision 5 Hoesje Book Case - Zwart

€12,95
Open filters

Tolino

Jouw Tolino e-reader vergezelt je overal, of je nu in de trein zit, in een café, of aan het strand. Het apparaat wordt flink op de proef gesteld en staat constant bloot aan de kans op schade. Bij BetaalbareHoesjes.nl hebben we de juiste e-reader accessoires om je Tolino te beschermen tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Voorkom schade

Wil je zonder zorgen overal jouw favoriete boeken lezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze sleepcover hoesjes bieden we elke boekenliefhebber optimale bescherming voor hun e-reader. Onze keurig ontworpen kunstleren bookcases voor Tolino bieden complete 360 graden bescherming voor jouw toestel. Ontdek onze selectie en kies de perfecte accessoires voor jou!

Onze Tolino hoesjes zijn de perfecte all-in-one oplossing voor zowel bescherming als gebruiksgemak. De 360 graden sleepcover beschermt zowel de achterkant als het scherm van je Tolino e-reader. Dankzij nauwkeurige uitsparingen blijft de e-reader volledig functioneel en door de slaap-waakfunctie bespaar je bovendien op batterijverbruik. Het slanke ontwerp van de onze Tolino sleep covers voegt geen onnodig gewicht of volume toe aan jouw e-reader. Jouw apparaat past dus nog steeds in jouw favoriete tas.

Al onze e-reader hoesjes zijn compatibel met screenprotectors, waardoor je ze probleemloos samen kunt gebruiken. Ontdek nu onze collectie van Tolino hoezen voor onder andere de Tolino Vision 5!

Bescherm en personaliseer jouw e-reader

Til jouw Tolino e-reader ervaring naar een hoger niveau met de e-reader accessoires van BetaalbareHoesjes.nl. Omdat elke e-readergebruiker uniek is, bieden we een assortiment Tolino hoesjes in verschillende kleuren. Kies welke het beste bij jouw e-reader en jouw persoonlijke stijl past. Vergeet niet om de look af te maken met een kristalheldere screenprotector! Dankzij onze Tolino cases en screenprotectors kun je jouw e-reader veilig meenemen op pad en altijd en overal terug duiken in je favoriete lezing.