Xiaomi

Stap binnen in de wereld van Betaalbarehoesjes.nl en ontdek hoe onze Xiaomi screenprotectors jouw telefoon optimaal beschermen zonder in te leveren op stijl. Bij ons vind je twee typen screenprotectors: een basisversie en een full cover variant, e...

Lees meer

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Xiaomi Redmi Note 11

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Poco F3

Xiaomi Mi 11i

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T

Poco M3 Pro

Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12X

Xiaomi 12

Xiaomi Mi 10 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Redmi Note 10S

Xiaomi Redmi Note 10 4G

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Mi 10T Lite/Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Redmi Note 9

Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Note 9S

Xiaomi Redmi Note 9S

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Poco X3

Xiaomi Redmi Note 12 4G

Xiaomi Redmi Note 12 5G

Xiaomi Redmi Note 12 Pro


Xiaomi

Stap binnen in de wereld van Betaalbarehoesjes.nl en ontdek hoe onze Xiaomi screenprotectors jouw telefoon optimaal beschermen zonder in te leveren op stijl. Bij ons vind je twee typen screenprotectors: een basisversie en een full cover variant, elk zorgvuldig ontworpen voor populaire Xiaomi modellen zoals de Xiaomi 11T, Xiaomi 12, Xiaomi Mi 10, en Xiaomi Poco X3.

Bescherming met precisie         

Onze standaard screenprotectors bieden een robuuste bescherming die essentieel is voor het dagelijks gebruik, terwijl onze full cover screenprotectors een extra laag bieden die het volledige scherm bedekt voor maximale veiligheid. Elk type screenprotector is nauwkeurig ontworpen om perfect aan te sluiten op het specifieke model van je Xiaomi-toestel, waardoor het scherm helder blijft en de touch functionaliteit optimaal behouden blijft.

Voor de  Xiaomi 11T en Xiaomi 12 gebruikers die een naadloze bescherming wensen zijn onze screenprotectors de ideale keuze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die krassen en stoten effectief weerstaan zonder de werking van het touchscreen te beïnvloeden.

Een heldere keuze voor elke Xiaomi

Of je nu een Xiaomi Mi 10 hebt of de nieuwere Poco X3, onze screenprotectors sluiten naadloos aan bij jouw levensstijl en voorkeuren. Ze zijn eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen en bieden een kristalheldere weergave, waardoor jouw toestel zowel beschermd als functioneel blijft.

Klik verder op onze website om de perfecte screenprotector voor jouw Xiaomi toestel te vinden. Bij Betaalbarehoesjes.nl begrijpen we dat elk scherm uniek is en de beste bescherming verdient. Ontdek onze producten die niet alleen je scherm veilig houden, maar ook zorgen dat je telefoon er zo goed als nieuw uit blijft zien. Waar je ook bent, onze screenprotectors zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.