Google

Ontdek ons uitgebreide assortiment op BetaalbareHoesjes.nl, waar je topkwaliteit Google Pixel screenprotectors vindt die zowel functioneel als stijlvol zijn. Onze selectie omvat zowel een standaard als een full cover variant, specifiek ontworpen v...

Lees meer

Google Pixel 7A

Google Pixel 7

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8


Google

Ontdek ons uitgebreide assortiment op BetaalbareHoesjes.nl, waar je topkwaliteit Google Pixel screenprotectors vindt die zowel functioneel als stijlvol zijn. Onze selectie omvat zowel een standaard als een full cover variant, specifiek ontworpen voor naadloze compatibiliteit met verschillende Google Pixel modellen, zoals de Pixel 8 Pro, Pixel 7A, en Google Pixel 5.

Geavanceerde bescherming

Kies uit onze standaard screenprotector, ideaal voor dagelijks gebruik, of de full cover optie voor volledige dekking van je scherm inclusief de randen. Beide opties zijn nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van onder meer de Google Pixel 5 en Google Pixel 7A. Hierbij bieden ze niet alleen complete bescherming, maar garanderen ze ook de helderheid en responsiviteit van het touchscreen.

Ons assortiment bevat tevens speciale privacy screenprotectors, die het zicht op het scherm van je Google Pixel beperken tot direct voor het toestel. Deze protectors zijn ideaal voor het beschermen van persoonlijke informatie tegen nieuwsgierige blikken in openbare ruimtes. Daarnaast hebben we screenprotectors met volledige dekking die elke rand van je scherm beschermen tegen dagelijkse slijtage. Ze creëren een bijna onzichtbare barrière rondom het volledige scherm zonder de touch functionaliteit of beeldkwaliteit te beïnvloeden.

Een slimme keuze voor elke Google Pixel

Deze screenprotectors zijn specifiek afgestemd op de unieke behoeften van verschillende Pixel-toestellen, van de nieuwste Pixel 8 Pro tot de Pixel 5, zodat elke gebruiker de beste ervaring krijgt. Ze zijn vervaardigd met geavanceerde technologieën die zorgen voor een onopvallende bescherming die de functionaliteit van je telefoon niet in de weg staat. Onze producten zijn ontworpen om een optimale gebruikerservaring te bieden, waarbij de bescherming van het scherm hand in hand gaat met het behoud van de originele uitstraling en het gevoel van het toestel. Met deze screenprotectors is je Google Pixel perfect uitgerust om elke dag weer te presteren, terwijl de visuele kwaliteit en de functionaliteit van het scherm behouden blijven. Of je nu de trotse eigenaar bent van een Pixel 7 Pro of een ouder model zoals de Pixel 4a, onze screenprotectors zijn moeiteloos aan te brengen, vrij van luchtbellen, en zorgen voor een kristalhelder beeld dat je toestel altijd beschermd en functioneel houdt.

Bij BetaalbareHoesjes.nl begrijpen we dat elk model uniek is en de beste bescherming verdient. Ontdek onze hoogwaardige oplossingen die niet alleen je scherm beschermen maar ook zorgen dat je telefoon eruit blijft zien als nieuw.