De beste bescherming met deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoes 11 inch

✱ Uitsluitend geschikt voor de Samsung Galaxy Tab A9 Plus
✱ Robuuste bescherming voor je Samsung Tablet
✱ Samsung Galaxy Tab A9 Plus Kinderhoes speciaal ontworpen voor kinderen en ouderen
✱ Eenvoudig mee te nemen Samsung Galaxy Tab A9 Plus hoesje

Krijg jij ook altijd zweethanden als je kind met jouw tablet wilt spelen? Met deze zwarte Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoes kidscase hoef jij je geen zorgen meer te maken over schade aan je mooie tablet. Dit robuuste schokabsorberende Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoesje beschermt uitstekend tegen valpartijen en stoten. Dit Samsung Galaxy Tab A9 Plus hoesje is speciaal voor kinderen ontworpen. Het handvat in de kidscase is om te buigen tot standaard zodat je ook naar je favoriete films en series kan kijken. Deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoes is licht, flexibel en indrukbaar.

Let op! Deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoes heeft uitsparingen die speciaal gemaakt zijn voor de Samsung Galaxy Tab A9 Plus. Twijfel je welk model je hebt? Bekijk onderaan in de tekst of deze kinderhoes geschikt is voor jouw Samsung Tablet. Door de speciale uitsparingen in dit Samsung Galaxy Tab A9 Plus hoesje blijven de knoppen eenvoudig te bedienen en blijft het vertrouwde gebruiksgemak van je Samsung Tablet.

Schokabsorberende werking & handig in gebruik
Deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kidscase beschermt uitstekend tegen stoten en valpartijen. Het Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoesje is namelijk gemaakt van het sterke EVA foam, een zacht, lichtgewicht en shockbestendig materiaal. Hierdoor kan de Samsung Galaxy Tab A9 Plus kidscase de schok en klap zo mogelijk absorberen. Het hoesje beschermt zowel de achter- als zijkant van de tablet. Daarnaast steekt deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kidscase aan de voorkant uit. EVA foam is veilig voor kinderen en ouderen. De Samsung Galaxy Tab A9 Plus shock proof kids case is uitgerust met een handvat, hierdoor neem je de tablet eenvoudig mee. Met deze hoes kan je je Samsung Galaxy Tab A9 Plus gerust meegeven aan je kind zonder dat deze beschadigd raakt.

Let op: het harde zwarte plastic aan de binnenzijde van de kinderhoes dient te worden verwijderd om je tablet in de hoes te kunnen plaatsen.

Voordelen van dit Samsung Galaxy Tab A9 Plus hoesje kidscase 11 inch:

✱ Zeer goede bescherming voor je Samsung Galaxy Tab A9 Plus
✱ In verschillende standen te gebruiken
✱ Speciaal gemaakt voor kinderen en ouderen
✱ Gemakkelijk mee te nemen Samsung Galaxy Tab A9 Plus kinderhoes
✱ Licht in gewicht en makkelijk mee te nemen
✱ Vertrouwd gebruiksgemak

Kenmerken:
• Speciaal gemaakt voor kinderen en ouderen
• Extra dikke beschermende bumper tegen valpartijen en stoten
• Stevig schokabsorberende EVA foam
• Handvat voor extra gemak en comfort
• Stoot- en krasbestendig

Is mijn Tablet geschikt voor deze kinderhoes?
Om er zeker van te zijn dat deze Samsung Galaxy Tab A9 Plus kidscover hoes op jouw Tablet past kan je kijken naar het modelnummer. Het modelnummer van je Tablet staat op de achterkant en begint met een ‘A’. Kun je het modelnummer niet vinden? Volg dan de volgende stappen op het modelnummer te vinden:

1. Ga naar ‘Instellingen’
2. Ga naar ‘Algemeen’
3. Ga naar ’Info’
4. Druk eenmaal op ’Model’
Het modelnummer met een 'A' verschijnt. Bekijk hieronder of jouw modelnummer in de lijst staat waarvoor deze hoes geschikt is.
• Samsung Galaxy Tab A9 Plus (6e generatie): SM-X210 & SM-X215.

Inhoud pakket:
• 1x Samsung Galaxy Tab A9 Plus kidscase kinderhoesje

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Recente producten

Samsung Galaxy Tab A9 Plus Hoesje Back Cover - Zwart

Samsung Galaxy Tab A9 Plus Hoesje Back Cover - Zwart

€18,95
Samsung Galaxy Tab A9 Plus Hoesje Kids Cover Bumper - Zwart
€18,95
€18,95